Termeni si conditii

Accesul pe site-ul www.Fermadesecretare.ro (denumit in continuare site-ul) in vederea efectuarii unei comenzi sau in vederea inscrierii la evenimente este permis oricarei persoane fizice sau juridice (denumita in continuare Client), care respecta prezentii Termeni si conditii.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.Fermadesecretare.ro

Site-ul este operat de societatea S.C. ProbiroticaTop S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Buhusi, nr. 1, sector 3, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/7176/2002.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

In vederea finalizarii cu succes a procedurii de cumparare sau de inscriere la evenimente, Clientul isi asuma obligatia de a furniza informatiile care ii sunt solicitate si de a completa toate campurile in mod adecvat, complet, corect si real, asa cum acestea apar specificate in cuprinsul documentului de identitate.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul, Anca Felea face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Anca Felea (www.fermadesecretare.ro) nu este responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii S.C. ProbiroticaTop S.R.L. sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email anca@fermadesecretare.ro .

Mod functionare

Comenzile efectuate pe site-ul www.fermadesecretare.ro  sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea comenzii. In urma finalizarii cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumparator primeste pe adresa de mail furnizata biletele cumparate. Accesul la evenimentul pentru care s-au achizitionat bilete online se face in baza efectuarii dovezii platii.

Preturi
Preturile afisate sunt exprimate in RON si contin TVA. Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA. TVA este de 19%.

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de produse sau bilete de acces la evenimente, S.C. ProbiroticaTop S.R.L. accepta urmatoarele modalitati de plata:

Plata cu cardul

Platile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de catre http://mobilpay.ro/, partenerul S.C. ProbiroticaTop S.R.L. in procesarea acestor plati. Comunicatia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informatiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plati.

Prin mentinerea activa a optiunii Activeaza optiunea plati rapide, prezenta in formularul de plata online pus la dispozitia S.C. ProbiroticaTop S.R.L. de catre procesatorul de plati, utilizatorul isi da acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plati online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei primite in urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

Returnarea contravalorii biletelor

S.C. ProbiroticaTop S.R.L. este o platforma online prin intermediul careia utilizatorii site-ului pot achizitiona produse sau bilete de acces la evenimentele organizate de acesta. Pe cale de consecinta, intreaga raspundere fata de utilizatori in legatura cu evenimentele respective revine organizatorului. Acestia isi asuma integral raspunderea fata de cumparatorii de bilet pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari sau pentru orice alte probleme in legatura cu evenimentele ale caror bilete au fost comercializate prin intermediul platformei S.C. ProbiroticaTop S.R.L., pentru derularea acestora in conditii necorespunzatoare sau in alte conditii decat cele comunicate public de organizator sau cele prevazute de legislatia in materie, precum si pentru orice restrictii impuse cu privire la evenimente de terte persoane implicate in organizarea lor sau de autoritati. Organizatorul are dreptul sa modifice datele de desfasurare a evenimentului, noile informatii fiind anuntate prin mijloace de comunicare specifice.

Biletul achizitionat poate fi returnat sau schimbat numai cu respectarea conditiilor de la pct. A de mai jos, cu exceptia cazului in care evenimentul respectiv este anulat (nu mai are loc), caz in care returnarea biletului si rambursarea sumelor achitate va fi efectuata potrivit lit. B de mai jos. Sub nicio forma nu se mai iau in considerare cererile de rambursare primite din data evenimentului sau ulterior acestuia.

Returnarea biletului poate fi efectuata in termenele si cu respectarea conditiilor de mai jos, prin transmiterea unei solicitari in acest sens catre anca@fermadesecretare.ro

Taxa de participare este nerambursabila incepand cu 10 zile inainte de inceperea cursului. Rambursarea in cazul in care nu mai puteti ajunge la curs se face in proportie de 75% pana cu 10 zile inainte de inceperea cursului, cand devine nerambursabila. Ea poate fi totusi folosita pentru participarea la un curs de acelasi fel timp de 1 an, nefiind nominala si putand fi transferabila.

In eventualitatea anularii unui eveniment, va rugam sa trimiteti solicitarea dvs. in acest sens pe adresa anca@fermadesecretare.ro . Mai departe S.C. ProbiroticaTop S.R.L. in functie de momentul la care este formulata solicitarea, va rambursa suma integrala, in termen de maxim 15 zile lucratoare, doar prin transfer bancar sau prin creditarea operatiei direct pe cardul cu care s-a facut (in cazul tranzactiilor procesate prin www.mobilpay.ro). Pentru a inlatura orice indoiala, S.C. ProbiroticaTop S.R.L. precizeaza ca nu va fi returnat decat pretul biletului (fara alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumparator cu ocazia cumpararii acestuia, inclusiv, dar fara a se limita la tarif curier, taxa de rezervare, daca e cazul etc).

Nota de informare privind protectia datelor personale                

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa administratorul site-ului: S.C. ProbiroticaTop S.R.L., C.I.F. RO 14796220, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J40/7176/2002, cu sediul social in Bucuresti, Str. Buhusi, nr. 1, sector 3

Limitarea raspunderii

S.C. ProbiroticaTop S.R.L., nu raspunde sub nicio forma, in nicio masura si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a platilor cu cardul. S.C. ProbiroticaTop S.R.L., nu este responsabil pentru niciun fel de eroare si/sau frauda decurgand din, sau in legatura cu acest serviciu. Totusi, desi serviciile de plata sunt oferite si dirijate in totalitate si in mod independent de catre furnizorii nostru, S.C. ProbiroticaTop S.R.L., va intreprinde toate masurile rezonabile pentru a limita pe cat posibil riscul aparitiei acestor erori si/sau fraude.

Factura fiscala persoane juridice

Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale in urma unei solicitari scrise primite pe anca@fermadesecretare.ro. Solicitarea trebuie sa contina: numarul de comanda sau numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

 

 

Ce oferim

 • Business profiling

  Initial, a fost anuntul acesta despre un workshop complet altfel. Nu stiam nimic despre face...
  Detalii

 • Expert in comunicare

  Aici povestea este mult mai scurta, am fost mereu fascinata de ping-pong-ul verbal dintre oameni....
  Detalii

 • Coaching unu la unu si coaching de echipa

  Coach-ul – istoric vorbind – era acest antrenor traditional american; el se antrena...
  Detalii

Ce spun clientii despre noi

Din punctul meu de vedere succesul cursului a fost datorat in mare parte formatorului. Atitudinea, modul in care expunea exemple concrete din viata de zi cu zi si limbajul folosit au fost elemente ce au contat foarte mult in mentinerea atentiei cursantilor pe parcursul prezentarii.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Am apreciat foarte mult abordarea. Modul extrem de relaxat si de familiar de a transmite informatia + completarea informatiilor cu exemple concrete din viata reala. Exercitiile pe care le-am facut au fost minunate pentru constientizarea unor lucruri de care tindem sa nu tinem cont in viata de zi cu zi.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Anca mi s-a parut o persoana foarte implicata, adaptata stilului audientei, foarte preocupata de a raspunde intrebarilor noaster in contextul materialului prezentat. Trainingul a avut o structura bine definita, dar totusi a fost prezentat intr-o maniera ”prietenoasa”, nefiind incarcati de foarte multa informatie.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Am apreciat atitudinea pozitiva si energia formatorului, capacitatea de a ne pastra atentia pe intreaga durata a cursului si transmiterea mesajului intr-o maniera usor de inteles si cu impact.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Abordarea ei mi-a placut foarte tare (avand in vedere ca am mai participat in trecut la 2 cursuri de time management, nu ma asteptam sa fie cu mult diferit, dar surpriza a fost de proportii). Mi-a placut ca ne-a tinut atenti 100% (nici pauze nu voiam si nici la final nu am plecat prea repede, ne-a provocat pe fiecare din noi, a avut cate un mesaj pentru fiecare si total a decurs foarte natural.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Experienta teoretica si experienta de viata si profesionala a dat nastere unui formator foarte bun! Este un curs care ma ajuta atat in activitatea profesionala cat si personala!

Curs Gestionare Conflict,
Mai 2017

O doamna care are cuvintele la ea, stie sa se exprime clar si concis pe intelesul fiecaruia. A fost un curs foarte interesant din care am invatat multe lucruri benefice vietii mele!

Curs Gestionare Conflict,
Iunie 2017

Anca este o incantare, te face sa te simti bine! A fost cel mai interesant curs la care am participat! Sunt sigura ca prinde bine tuturor! Inveti lucruri interesante si utile!

Curs Gestionare Conflict,
Septembrie 2017

Anca este un formator unic, am fost fascinata de fiecare secunda in care vorbea, din punctul meu de vedere nu trebuia nimic diferit, a fost totul perfect!

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Cel mai pe gustul meu formator intalnit pana acum. Daca mai dura inca 3-4 ore in plus nu s-ar fi suparat nimeni!

Curs Time Management,
Octombrie 2019