Business profiling

Initial, a fost anuntul acesta despre un workshop complet altfel. Nu stiam nimic despre face reading, nu credeam ca fata noastra spune atatea despre noi si despre experientele noastre. Astfel ca, m-am dus la workshopul lui Alexandru (n.b. – Bocunescu, dezvoltatorul metodei FaceKeys, dupa tehnica araba de citire a fetei Al Ferasa) gandindu-ma in sinea mea ca nu pot pierde altceva decat banii pe care ii dau pe informatie, in caz ca nu este utila. Dar – m-am consolat tot eu, in sinea mea –sunt genul care si pe rochii arunca banii aiurea. Caci nu le poarta pe toate :D.

Long story short, de la workshop am ajuns la curs, pe care l-am facut de trei ori, nu de alta dar am gasit informatia atat de fascinanta, atat de completa si de complexa, incat mi s-a parut ca un weekend – atat cat dureaza formarea in sala – nu este deloc suficient. A treia oara Alex, deja amuzat de insistenta mea, mi-a permis sa particip fara nicio taxa. Astazi, mai glumim impreuna ca probabil a fost induiosat de cat de „grea de cap” trebuie ca sunt, daca repet cursul a treia oara. Glumesc, eu nu sunt deloc grea de cap iar cursul este clar si explicat impecabil.

Aveti o singura sansa sa va convingeti – participand si voi la el :) 

De acolo si pana la a fi – la momentul la care discutam – singurul profesor acreditat, inafara de inventatorul metodei, sa predea metoda a mai durat doar vreun an si jumatate si multa, foarte multa munca. Studiu si analiza aplicata pe fiecare „fata” noua sau cunoscuta.

In rezumat, profiling-ul este coerent si usor....dar numai daca e practic zilnic, de mai multe ori pe zi! Si studiat temeinic.

Business profiling
Sursa imagine: link

Ce oferim

 • Business profiling

  Initial, a fost anuntul acesta despre un workshop complet altfel. Nu stiam nimic despre face...
  Detalii

 • Expert in comunicare

  Aici povestea este mult mai scurta, am fost mereu fascinata de ping-pong-ul verbal dintre oameni....
  Detalii

 • Coaching unu la unu si coaching de echipa

  Coach-ul – istoric vorbind – era acest antrenor traditional american; el se antrena...
  Detalii

Ce spun clientii despre noi

Din punctul meu de vedere succesul cursului a fost datorat in mare parte formatorului. Atitudinea, modul in care expunea exemple concrete din viata de zi cu zi si limbajul folosit au fost elemente ce au contat foarte mult in mentinerea atentiei cursantilor pe parcursul prezentarii.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Am apreciat foarte mult abordarea. Modul extrem de relaxat si de familiar de a transmite informatia + completarea informatiilor cu exemple concrete din viata reala. Exercitiile pe care le-am facut au fost minunate pentru constientizarea unor lucruri de care tindem sa nu tinem cont in viata de zi cu zi.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Anca mi s-a parut o persoana foarte implicata, adaptata stilului audientei, foarte preocupata de a raspunde intrebarilor noaster in contextul materialului prezentat. Trainingul a avut o structura bine definita, dar totusi a fost prezentat intr-o maniera ”prietenoasa”, nefiind incarcati de foarte multa informatie.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Am apreciat atitudinea pozitiva si energia formatorului, capacitatea de a ne pastra atentia pe intreaga durata a cursului si transmiterea mesajului intr-o maniera usor de inteles si cu impact.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Abordarea ei mi-a placut foarte tare (avand in vedere ca am mai participat in trecut la 2 cursuri de time management, nu ma asteptam sa fie cu mult diferit, dar surpriza a fost de proportii). Mi-a placut ca ne-a tinut atenti 100% (nici pauze nu voiam si nici la final nu am plecat prea repede, ne-a provocat pe fiecare din noi, a avut cate un mesaj pentru fiecare si total a decurs foarte natural.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Experienta teoretica si experienta de viata si profesionala a dat nastere unui formator foarte bun! Este un curs care ma ajuta atat in activitatea profesionala cat si personala!

Curs Gestionare Conflict,
Mai 2017

O doamna care are cuvintele la ea, stie sa se exprime clar si concis pe intelesul fiecaruia. A fost un curs foarte interesant din care am invatat multe lucruri benefice vietii mele!

Curs Gestionare Conflict,
Iunie 2017

Anca este o incantare, te face sa te simti bine! A fost cel mai interesant curs la care am participat! Sunt sigura ca prinde bine tuturor! Inveti lucruri interesante si utile!

Curs Gestionare Conflict,
Septembrie 2017

Anca este un formator unic, am fost fascinata de fiecare secunda in care vorbea, din punctul meu de vedere nu trebuia nimic diferit, a fost totul perfect!

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Cel mai pe gustul meu formator intalnit pana acum. Daca mai dura inca 3-4 ore in plus nu s-ar fi suparat nimeni!

Curs Time Management,
Octombrie 2019