Sesiuni de training personalizat si workshopuri cu grupurile tinta

In contextul actual in care companiile se orienteaza spre dezvoltarea soft skill-urilor si a inteligentei emotionale ca singur diferentiator intre inteligenta artificiala si angajatii umani, cursurile dezvoltate de noi, combina terapiile complementare cu structura de business, reusind sa incline balanta catre factorul uman.

Luam in calcul, in primul rand, motivatia curenta a companiilor de a asigura longevitatea si loialitatea angajatilor proprii, in conditiile unei piete competitive si in care resursa umana este dificil de identificat si de pastrat.

Va propunem sa investiti in singura resursa care conteaza cu adevarat: angajatii dumneavoastra!

Mai mult, investitia in dezvoltarea resursei umane va aduce rezultate pe termen mediu si lung prin eficientizarea proceselor, cresterea nivelului de disponibilitate si de responsabilitate si asumarea rolurilor profesionale in integralitatea lor.

Experienta mea in domeniu, a inceput in 2007 prin organizarea de sesiuni de formare pentru departamentele administrative, si nu numai, din diferite organizatii.

Astazi, am la activ mii de ore de formari executate pentru companii de renume din Romania, pentru executivi, specialisti sau echipe.

Aria de expertiza variaza de la traininguri soft-skills destinate dezvoltarii abilitatilor si filosofiei de management pana la sesiuni de personal si team coaching pentru decidenti.

Sesiunile vor fi calibrate pe nevoi specifice si pot contine urmatoarele teme, nelimtandu-se, insa, la acestea:

 • Tehnici de comunicare si negociere
 • Managementul reputatiei
 • Managementul conflictului
 • Abilitati decizionale si management
 • Coaching personal
 • Team coaching
 • Leadership
 • Training on the job
 • Dezvoltare personala

 Pentru mai multe detalii sau o oferta personalizata numerele noastre de contact se afla pe site.  

Sesiuni de training personalizat si workshopuri cu grupurile tinta

Ce oferim

 • Business profiling

  Initial, a fost anuntul acesta despre un workshop complet altfel. Nu stiam nimic despre face...
  Detalii

 • Expert in comunicare

  Aici povestea este mult mai scurta, am fost mereu fascinata de ping-pong-ul verbal dintre oameni....
  Detalii

 • Coaching unu la unu si coaching de echipa

  Coach-ul – istoric vorbind – era acest antrenor traditional american; el se antrena...
  Detalii

Ce spun clientii despre noi

Din punctul meu de vedere succesul cursului a fost datorat in mare parte formatorului. Atitudinea, modul in care expunea exemple concrete din viata de zi cu zi si limbajul folosit au fost elemente ce au contat foarte mult in mentinerea atentiei cursantilor pe parcursul prezentarii.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Am apreciat foarte mult abordarea. Modul extrem de relaxat si de familiar de a transmite informatia + completarea informatiilor cu exemple concrete din viata reala. Exercitiile pe care le-am facut au fost minunate pentru constientizarea unor lucruri de care tindem sa nu tinem cont in viata de zi cu zi.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Anca mi s-a parut o persoana foarte implicata, adaptata stilului audientei, foarte preocupata de a raspunde intrebarilor noaster in contextul materialului prezentat. Trainingul a avut o structura bine definita, dar totusi a fost prezentat intr-o maniera ”prietenoasa”, nefiind incarcati de foarte multa informatie.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Am apreciat atitudinea pozitiva si energia formatorului, capacitatea de a ne pastra atentia pe intreaga durata a cursului si transmiterea mesajului intr-o maniera usor de inteles si cu impact.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Abordarea ei mi-a placut foarte tare (avand in vedere ca am mai participat in trecut la 2 cursuri de time management, nu ma asteptam sa fie cu mult diferit, dar surpriza a fost de proportii). Mi-a placut ca ne-a tinut atenti 100% (nici pauze nu voiam si nici la final nu am plecat prea repede, ne-a provocat pe fiecare din noi, a avut cate un mesaj pentru fiecare si total a decurs foarte natural.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Experienta teoretica si experienta de viata si profesionala a dat nastere unui formator foarte bun! Este un curs care ma ajuta atat in activitatea profesionala cat si personala!

Curs Gestionare Conflict,
Mai 2017

O doamna care are cuvintele la ea, stie sa se exprime clar si concis pe intelesul fiecaruia. A fost un curs foarte interesant din care am invatat multe lucruri benefice vietii mele!

Curs Gestionare Conflict,
Iunie 2017

Anca este o incantare, te face sa te simti bine! A fost cel mai interesant curs la care am participat! Sunt sigura ca prinde bine tuturor! Inveti lucruri interesante si utile!

Curs Gestionare Conflict,
Septembrie 2017

Anca este un formator unic, am fost fascinata de fiecare secunda in care vorbea, din punctul meu de vedere nu trebuia nimic diferit, a fost totul perfect!

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Cel mai pe gustul meu formator intalnit pana acum. Daca mai dura inca 3-4 ore in plus nu s-ar fi suparat nimeni!

Curs Time Management,
Octombrie 2019