Curs de gestiunea conflictelor

Conflictele sunt o sursa sigura de crestere.

Pana si Pamantul a luat fiinta in urma unui conflict major: Big Bang-ul :) 

Doar ca ele trebuie gestionate corect pentru ca altfel, conflictele sunt si sursa sigura a tuturor imbolnavirilor. Astfel ca fiecare dintre noi are nevoie sa stie sa le gestioneze corect si eficient. In cadrul cursului sunt discutate aspect legate de:

 • Conflicte si tipurile acestora;
 • Conflictul ca dezechilibru energetic;
 • Marile emotii negative si impactul lor in corp - cum ne imbolnavesc conflictele abordate incorect sau nerezolvate;
 • Schema gand-emotie-reactie;
 • Tehnici si tactici concrete de gestionarea (nu de aplanare)  conflictelor;

 Sa reusesti sa iti controlezi comportamentul si atitudinea, sa faci performanta si sa excelezi atunci cand toata lumea pare sa vrea cate ceva de la tine poate parea imposibil.

Insa nu este, iar cursurile noastre de gestiune a conflictului si de managementul stress-ului va pot dovedi aceasta.

Clientii nostri multumiti recomanda aceste sesiuni de curs, care au avut ca si consecinta directa scaderea nivelului de agresivitate in companiile lor, o abordare profesionista si rationala a conflictelor inerente de la birouri precum si rezolvari inedite si creative ale unor situatii tensionate neprevazute.

Nu ne credeti pe cuvant, cereti-ne referintele si recomandarile.

 

 

 

 

 

 

 

Curs de gestiunea conflictelor
Sursa imagine: link

Ce oferim

 • Business profiling

  Initial, a fost anuntul acesta despre un workshop complet altfel. Nu stiam nimic despre face...
  Detalii

 • Expert in comunicare

  Aici povestea este mult mai scurta, am fost mereu fascinata de ping-pong-ul verbal dintre oameni....
  Detalii

 • Coaching unu la unu si coaching de echipa

  Coach-ul – istoric vorbind – era acest antrenor traditional american; el se antrena...
  Detalii

Ce spun clientii despre noi

Din punctul meu de vedere succesul cursului a fost datorat in mare parte formatorului. Atitudinea, modul in care expunea exemple concrete din viata de zi cu zi si limbajul folosit au fost elemente ce au contat foarte mult in mentinerea atentiei cursantilor pe parcursul prezentarii.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Am apreciat foarte mult abordarea. Modul extrem de relaxat si de familiar de a transmite informatia + completarea informatiilor cu exemple concrete din viata reala. Exercitiile pe care le-am facut au fost minunate pentru constientizarea unor lucruri de care tindem sa nu tinem cont in viata de zi cu zi.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Anca mi s-a parut o persoana foarte implicata, adaptata stilului audientei, foarte preocupata de a raspunde intrebarilor noaster in contextul materialului prezentat. Trainingul a avut o structura bine definita, dar totusi a fost prezentat intr-o maniera ”prietenoasa”, nefiind incarcati de foarte multa informatie.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Am apreciat atitudinea pozitiva si energia formatorului, capacitatea de a ne pastra atentia pe intreaga durata a cursului si transmiterea mesajului intr-o maniera usor de inteles si cu impact.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Abordarea ei mi-a placut foarte tare (avand in vedere ca am mai participat in trecut la 2 cursuri de time management, nu ma asteptam sa fie cu mult diferit, dar surpriza a fost de proportii). Mi-a placut ca ne-a tinut atenti 100% (nici pauze nu voiam si nici la final nu am plecat prea repede, ne-a provocat pe fiecare din noi, a avut cate un mesaj pentru fiecare si total a decurs foarte natural.

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Experienta teoretica si experienta de viata si profesionala a dat nastere unui formator foarte bun! Este un curs care ma ajuta atat in activitatea profesionala cat si personala!

Curs Gestionare Conflict,
Mai 2017

O doamna care are cuvintele la ea, stie sa se exprime clar si concis pe intelesul fiecaruia. A fost un curs foarte interesant din care am invatat multe lucruri benefice vietii mele!

Curs Gestionare Conflict,
Iunie 2017

Anca este o incantare, te face sa te simti bine! A fost cel mai interesant curs la care am participat! Sunt sigura ca prinde bine tuturor! Inveti lucruri interesante si utile!

Curs Gestionare Conflict,
Septembrie 2017

Anca este un formator unic, am fost fascinata de fiecare secunda in care vorbea, din punctul meu de vedere nu trebuia nimic diferit, a fost totul perfect!

Curs Time Management,
Octombrie 2019

Cel mai pe gustul meu formator intalnit pana acum. Daca mai dura inca 3-4 ore in plus nu s-ar fi suparat nimeni!

Curs Time Management,
Octombrie 2019