Cand e bine sa lucram in echipa si cand individual

Cand de bine sa lucram in echipa sau individual

Ei bine, asta nu ar trebui sa fie o dilema. In echipa e intotdeauna mai bine. Patru sau sase ochi vad intotdeauna mai bine ca doi, patru brate au mai multa forta ca doua, samd. Ca sa nu folosim gluma aceea veche potrivit careia atunci cand ceva merge prost, daca zaresti pe cineva zambind atunci acela a gasit pe cine sa dea vina :)

Insa, intotdeauna vor exista task-uri in care actiunea independenta este nu doar imperios necesara, ci si suficienta. Din experienta personala, atunci cand lucrezi in echipa se imparte totul: responsabilitatile, treburile, eventualul succes sau – se mai intampla si asta! – nereusita proiectului. Atunci cand esti pe cont propriu, pina sa devii Cezar, porti intreaga responsabilitate a actiunilor proprii. O prietena mi-a spus odata – si eu nu am mai uitat niciodata! – ca asta inseamna sa fi om mare: poti face tot ce vrei tu dar porti intreaga responsabilitate a gandurilor, faptelor si actiunilor tale.

In concluzie, munca individuala presupune sa fii om mare! Munca in echipa iti ofera posibilitatea de a mai copilari putin si de a te increde ca ai alaturi de tine un "tati" sau o "mami" care sa te traga de maneca exact la timp! Daca nu ati copilarit destul, daca nu va simtiti sigure/i pe voi si pe nivelul de expertiza, cereti ajutor. Nu va temeti sa lucrati in echipe, echipa sustine, motiveaza, ajuta. Echipa te creste mare si se bazeaza pe tine sa o cresti, la randul tau. Insa atunci cand va stiti cu lectia invatata, cand ati batut drumul si chiar ati mers the extramile, cand aveti increderea, rabdarea si energia de a sustine singuri un proiect nu va fie teama si nu ezitati sa va asumati responsabilitatea. Pentru ca e frumos sa fii om mare!

Cand de bine sa lucram in echipa sau individual

Ce oferim

 • Comunicare si negociere

  Asistenta/ asistentul unui executiv de top trebuie sa fie - inainte de toate - un bun comunicator....
  Detalii

 • Curs programe utilizate

  Cursurile noastre acopera: Dactilografiere metoda oarba Operare in Word - formatare, aliniere,...
  Detalii

 • Cursuri de gestiune a conflictului si managementul stress-ului

  Sa reusesti sa iti controlezi comportamentul si atitudinea, sa faci performanta si sa excelezi...
  Detalii